- ME308 Control Systems dersinin yılı ve dönemi değişmesi nedeniyle, bu öğretim yılında (GÜZ ve BAHAR DÖNEMİ) bitirme durumunda olan öğrenciler için aykırı dönemde şube açılmıştır. 3. Sınıf öğrencileri Bahar döneminde alacakları için bu dersi almamaları gerekmektedir.
- MM312 Isıl Çevre Mühendisliği dersinin yılı ve dönemi değişmesi nedeniyle, bu öğretim yılında (GÜZ ve BAHAR DÖNEMİ) bitirme durumunda olan öğrenciler için aykırı dönemde şube açılmıştır. 3. Sınıf öğrencileri Bahar döneminde alacakları için bu dersi almamaları gerekmektedir.
- MM422 Makine Mühendisliği Laboratuvar dersini, İNTİBAK KURALLARINA GÖRE MM422 dersini alma yükümlülüğünde olan, bu öğretim yarı yılında bitirme durumundaki öğrencilerin alması gerekmektedir.
26-27 Güz Doktora Yeterlik Sınavı Hk.
26-27 Güz Dönemi Arasınav Takvimi ve Derslik Listesi (Güncelleme 21.10.2026)
MM423 ve ME423 Dersleri Kapsamında Zorunlu Eğitim Seminerleri (Güncelleme)
Girişimci Rampası (TÜBİTAK BiGG) 2027-01 Çağrısı Başladı
26-27 Güz Dönemi Lisans Ders Programı (Güncelleme 22.09.2026)
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.