Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden TİMStaj Projesi
7 Şubat 2018 | 15:03

Türkiye İhracatçılar Meclisi, yeni bir projeye daha imza atıyor. TİM Staj projesi ile ihracatçılarımız, www.timstaj.com adresinden ücretsiz üye olarak geleceğin potansiyel çalışanları olan öğrencileri ve yeni mezunları firmalarında stajyer olarak seçme imkanına sahip oluyor.

TİM, öğrencilerin ve yeni mezun gençlerin profesyonel hayata daha bilinçli bir başlangıç yapmaları için hangi alanda çalışmak istediklerini keşfetmelerini sağlamak, firmaların ise aradığı niteliklere sahip geleceğin profesyonelleri olacak şimdinin stajyerlerini bulmalarına yardımcı olmak amacıyla yola çıktı.

TİM Staj projesi ile öğrenciler ve yeni mezunlar, profesyonel hayata daha bilinçli bir başlangıç yapıyor ve ihracatçılar için geleceğin nitelikli profesyonel adaylarını istihdam etme imkanı doğuyor.
Sizleri çeşitli kriterlere göre stajyer arama seçeneklerinin olduğu TİM Staj projesine katılmaya davet ediyoruz.