TÜBİTAK 12. Ortaokullar Araştırma Projeleri Yarışması ve Sergisi Fakültemizde Başladı
26 Mart 2018 17:37

Açılış konuşmasını yarışmanın Ankara Bölge Koordinatörü olan Doç.Dr. Abuzer ÖZSUNAR'ın yaptığı törene Gazi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim USLAN, İl Milli Eğitim Müdürü Vefa BARDAKÇI, TÜBİTAK BİDEB Başkan ve Başkan Yardımcısı ile Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları, fakülte öğretim üyeleri, sergilenmeye hak kazanan 80 projenin danışmanları ile öğrenciler katıldı. Öğrenciler iki gün süreyle projelerini jüri üyeleri karşısında sunacaklar ve 29 Mart 2018 Perşembe günü yapılacak olan ödül töreninde Türkiye Finaline katılmaya hak kazanan projeler açıklanacak. Törenin ardından Rektörümüz, İl Milli Eğitim Müdürümüz, TÜBİTAK BİDEB Başkanı ve Yardımcıları öğrencilerin proje standlarını gezerek öğrencilerden bilgi aldı. (fotoğraflar: Ergün CEREN)