Systemair HSK Üniversiteler Arası Proje yarışmasında İkincilik Ödülü
24 Haziran 2013 | 14:08

Bölümümüz Ekibi Systemair HSK Üniversiteler Arası Proje yarışmasında İkincilik Ödülü Kazandı

Systemair HSK firması tarafından her iki senede bir düzenlenmekte olan üniversiteler arası proje yarışmasında Gazi Üniversitesi ekibi 23 üniversite arasından  ikincilik ödülüne layık görülmüştür.

Bir önceki yarışmada da ikincilik ödülünü almış olan ekibin danışmanlığı Arş. Gör. Dr. M. Zeki YILMAZOĞLU tarafından yapılmıştır. Proje ekibinde Arş. Gör. Mücahit ÇİFCİ, Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü lisans öğrencileri Volkan KAYA ve Ercan EREN bulunmaktadır.

Ödül töreni 12 Haziran 2013'te Systemair HSK'nın İstanbul'daki fabrikasında gerçekleştirilmiştir. Konusu, Optimum Klima Santrali Tasarımı olan yarışmada proje ekibi kompakt ve uygun sistem tasarımı ile ödüle layık görülmüştür.