Duyuru
Staj Raporlarının Teslimi Hk.
20 Ekim 2020 | 17:25

1. Staj raporu, pdf dosyası olarak Staj Bilgi Sistemine (SBS) yüklenecektir. (Staj raporu, word dosyasından pdf dosyasına çevrilip staj yapılan kuruluşun kaşe ve imzası olmadan SBS'ye yüklenebilir.)

2. Staj raporu kapağı Makina Mühendisliği Öğrenci İşlerinden temin edilecektir.

3. Staj raporu ilgili kurumun imza-kaşesi ve öğrencinin ıslak imzaları tamamlandıktan sonra ciltlenerek Makina Mühendisliği Öğrenci İşlerine teslim edilecektir.

4. Staj Rıza Beyan Formu, SGK giriş belgesinden sonra rapora eklenecektir.

5. Staj raporunda CD olmasına gerek yoktur.

6. Şehir dışında olan öğrenciler staj raporunun ciltlenmesini ve teslimini arkadaşları vasıtasıyla yapabilirler.

7. Staj başvurusunu mail yoluyla yapan öğrenciler 2 adet fotoğraflı Staj/İşyeri Eğitimi Başvuru ve Kabul Formunun ilgili kuruluşun ıslak imza-kaşesi ve kendi imzası olacak şekilde staj raporu ile birlikte teslim edeceklerdir veya arkadaşları vasıtasıyla teslim edebilirler.

Makina Mühendisliği Bölüm Başkanlığı