Sanayi Seminerlerimizin İlki Gerçekleştirildi: Türk Traktör A.Ş.
18 Nisan 2016 | 09:16

29 Mart 2016 Salı günü Dekanlık toplantı salonunda 53 öğrencinin ve bölüm öğretim elemanlarının 2015-16 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi'ndeki Sanayi Seminerleri'nin birincisini gerçekleştirdik.

Bu seminerler ağırlıklı olarak 3. ve 4. sınıf lisans öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenmektedir. Ancak 1 ve 2. sınıflardan öğrencilerimiz de katılmaktadır. Öğrencilere sektörün değişik alanlarında yer alan firmalardan yetkililerin gelerek tanıtıcı sunumlar yapmasını, staj ve proje olanaklarını anlatmaları ve iş hayatıyla ilgili bir mühendisi ilgilendiren önemli noktalarda bilgiler vermelerini kapsamaktadır. Öğrencielre ayrıca iş başvuruları sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar, CV hazırlama, mülakat, firmaya sorulması gereken sorular gibi bilgiler de verilmiştir.

İlk seminer için fakültemize gelen Türk Traktör A.Ş. İnsan Kaynakları yetkilisi ve Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu olan ve şu anda bu firmada çalışan mühendis mezunumuz öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Sanayi Seminerlerimiz farklı firmalarla düzenlenmeye devam edecektir.

background image