OSİAD'da 3D Printing Etkinliğine Katıldık
18 Nisan 2016 | 10:38

10 öğrencimiz ile birlikte kurduğumuz 3D Printing Grubu olarak Ankara'da bu konuda düzenlenen 5. etklinlik olan "Ankara 3D Printing Etkinlikleri" etkinliğine katıldık. OSİAD binası toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe iş adamları, sanayiciler ve girişimcilerle birlikte yer aldık.

Etkinlikte B-Tech Innovation A.Ş. firmasından Kuntay AKTAŞ bir sunum gerçekleştirerek 3-D yazıcıların Türkiye'deki durumu, yurtdışı sanayiinde kullanımları hakkında bilgi verdi. Ayrıca toplantıya getirilen 3-boyutlu yazıcı da çalıştırılarak katılımcıların soruları cevaplandı.

3-boyutlu yazıcılar ve eklemeli imalat ile ilgili Ankara etkinliklerine öğrenci grubumuzu götürmeye devam edilecektir. İlgilenen öğrenciler Dr. Serra TOPAL'a e-posta gönderebilirler.

Dr. Serra TOPAL