Mühendislik Fakültesi 90. Yıl Etkinlikleri Başladı
11 Mayıs 2017 13:35

Açılış Törenimiz öncesi 15 Temmuz Şehit Mustafa AVCU Akademi Salonu fuayesinde misafirlerimize müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Açılış Törenine Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim USLAN, Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Metin SALAMCI, Rektörlük Genel Sekreteri Prof. Dr. Metin DAĞDEVİREN ile, fakültemiz emekli öğretim üyelerimiz, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

Emekli öğretim elemanlarımıza şiltleri takdim edildikten sonra, son 3 yıl içerisinde Profesörlük, doçentlik ve Yardımcı Doçentlik kadrolarına atanan öğretim elemanlarımıza akademik binişlerinin giydirilmesi gerçekleştirildi. Ardından fakültemizde dekanlık yapan ve törenimize katılmış olan öğretim elemanlarımıza şiltleri takdim edildi. Rektörümüzün konuşmasının ardından törene katılan misafirlerimiz onuruna verilen ikram gerçekleştirildi.

Törende ve ikramda çekilen tüm fotoğraflar Dekanlık ve Bölüm websayfalarımızda, ve Bölüm Facebook hesabımızda yayınlanacaktır.