MM423 Bitirme Tasarım Projesi I

27 Temmuz 2015 tarihli Lisans Komisyonu kararları doğrultusunda, “MM423 Bitirme Tasarım Projesi I” dersi kapsamında,

(A) Proje yönetimi, risk yönetimi, değişiklik yönetiminin iş hayatında uygulamaları,

(B) Girişimcilik, yenilikçilik ve sürdürülebilir kalkınma hakkında iş hayatı uygulamaları,

(C) Mühendislik uygulamalarının evrensel ve toplumsal boyutlarda sağlık, çevre ve güvenlik üzerinde etkileri,

(D) Mesleki ve etik sorumluluk; mühendislik çözümlerinin hukuksal sonuçları konularında seminerler verilmesine karar verilmiştir.

MM423 dersi kapsamında başarı notu değerlendirilmesinde proje raporu ve TMS sonuçları birlikte kullanılacaktır. Seminerlere MM423 dersine kayıtlı öğrencilerimizin katılımı zorunludur.  İki ve daha fazla seminere katılmayan öğrenciler MM423 dersinden başarısız sayılır.

MM423 dersi başarısının hesaplanmasında, proje raporu değerlendirmesinin ağırlık oranının %75, Temel Mühendislik Sınavı (TMS) değerlendirmesinin ağırlık oranının ise %25 olması" kararlaştırılmıştır.

MM423 Bitirme Tasarım Projesi I dersine ait Proje Formları için tıklayınız.

Çeşitli tarihlerde yapılmış ilgili seminer dosyaları

MM423 Seminer I - Finansal Risk Yönetimi

MM423 Seminer II - Proje Yönetimi