ME308, MM312 ve MM422 DERSLERİ HAKKINDA DUYURU
19 Eylül 2018 | 16:42

- ME308 Control Systems dersinin yılı ve dönemi değişmesi nedeniyle, bu öğretim yılında (GÜZ ve BAHAR DÖNEMİ) bitirme durumunda olan öğrenciler için aykırı dönemde şube açılmıştır. 3. Sınıf öğrencileri Bahar döneminde alacakları için bu dersi almamaları gerekmektedir.

- MM312 Isıl Çevre Mühendisliği dersinin yılı ve dönemi değişmesi nedeniyle, bu öğretim yılında  (GÜZ ve BAHAR DÖNEMİ) bitirme durumunda olan öğrenciler için aykırı dönemde şube açılmıştır. 3. Sınıf öğrencileri Bahar döneminde alacakları için bu dersi almamaları gerekmektedir.

- MM422 Makine Mühendisliği Laboratuvar dersini, İNTİBAK KURALLARINA GÖRE MM422 dersini alma yükümlülüğünde olan, bu öğretim yarı yılında bitirme durumundaki öğrencilerin alması gerekmektedir.