ÖNEMLİ BİLGİ

Bölümümüzde öğretim üyesi olan, ancak idari görevi gereği Merkez Kampüs'te bulunan Rektör, Rektör Yardımcısı, Rektör Danışmanı, ve Yapı İşleri Daire Başkanına ulaşmak için Mühendislik Fakültesi'nin veya Bölüm Sekreterliğinin aranmaması, aşağıdaki makam sekreterliklerinin aranması rica olunur.

Prof. Dr. İbrahim USLAN, Rektör. Rektör Özel Kalemi Tel. +90 312 2022000

Prof. Dr. Nizami AKTÜRK, Rektör Yardımcısı. Sekreterlik Tel. +90 312 2022004

Prof. Dr. Metin SALAMCI, Rektör Danışmanı. Sekreterlik Tel. +90 312 2022069

Doç. Dr. Yusuf USTA, Yapı İşleri Daire Başkanı. Sekreterlik Tel. +90 312 2022500

Bölüm Posta Adresi:

Gazi Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Makina Mühendisliği Bölümü, Kat:4

Eti Mah. Yükseliş Sokak, No:5, 06570, Maltepe, ANKARA

Bölüm Öğrenci İşleri:

(0 312) 582 3434 , E-posta >> (Kayıtlar, Öğrenci Bilgi Sistemi'ndeki ve öğrenci hesaplarındaki arızalar, Stajlar, Lisans Konuları)

Fakülte Öğrenci İşleri:

(0 312) 582 3040 - 3041 - 3042 - 3043 (Kayıtlar, Yatay Geçiş, Dikey Geçiş, Harçlar, Öğrenci Hesapları)

Fakülte Santrali:

(0 312) 231 74 00 / (0 312) 582 30 00

Bölüm Başkanlığı Sekreterliği:

(0 312) 582 3430, E-posta >> (Lütfen yukarıda "ilgilileri belirtilen konularda" Bölüm Başkanlığı'nı aramayınız. Sadece mesai saatlerinde yanıt verilir.)

Öğretim Elemanları Telefon Rehberi:

Personel menüsünden ulaşabilirsiniz.

FAKÜLTEMİZE ULAŞIM

Türkçe Google maps haritası için tıklayınız

Binamızın arka tarafından GMK Bulvarı geçmekte olup,

• arkasında TÖMER binası, Gazi Vakfı Özel İlkokulu ve Lisesi binaları,

• ön tarafında Celal Bayar Bulvarı,

• Demirtepe kapımızın yanında OPET Benzin istasyonu,

• Maltepe kapımızın yanında ise Bebe Sokak vardır.

ANKARAY İLE :

• METRO veya başka ulaşım araçları ile Kızılay'a geliniz. ANKARAY Kızılay durağına girerek KIZILAY-DEMİRTEPE-MALTEPE hattına bininiz. Binamız Maltepe ile Demirtepe durakları arasındadır.

• Gazi Üniversitesi levhasını takip ederek ilgili çıkıştan çıkınız.

• Maltepe'de inerseniz 5 dakikalık yürüme ile İdari Bina kapısına ulaşabilirsiniz.

• Demirtepe durağında inerseniz, 15 dakikalık yürüme ile Migros tarafındaki kapısına ulaşabilirsiniz.

OTOBÜS İLE:

• Kızılay MADO önündeki otobüs durağından 297-ABİDİNPAŞA, 341-EGE MAHALLESİ veya üzerinde "BEŞEVLER" ya da "D.D.Y. Hastanesi" yazan otobüslerden birisine bininiz.

• Vehbi Koç Öğrenci Yurdu karşısındaki durakta ininiz.

• Fakültemizin Enstitü tarafındaki kapısına 5 dakika yürüme mesafesindedir.

DOLMUŞ İLE:

• Gazi Üniversitesi Rektörlüğü önünden "SIHHIYE" dolmuşuna bininiz.

Sıhhıye'den kalkan, üzerinde "BEŞEVLER/TEKNİKOKULLAR", "TANDOĞAN", "06 İNÖNÜ", "ÜMİTKÖY" yazan tüm dolmuşlar binamız önünden geçmektedir.

• Fakültemiz Dekanlık veya Migros kapılarından birinde ininiz.