Fakültemizde Autodesk 3B Tasarım Yarışması ve Fusion 360 Kampı Gerçekleştirildi
27 Mart 2017 | 14:32

Fakültemizde 23-24 Mart 2017 Perşembe-Cuma günleri, Autodesk Fusion 360 ile Tasarım Kampı ve 3B Tasarım Yarışması gerçekleştirildi.

23 Mart tarihinde Autodesk Ortadoğu Bölge Yöneticisi Evren ARIN ve Matte Studio kurucusu Gökçe GÜN, 15 Temmuz Şehit Mustafa Avcu Akademi Salonu'nda Makina Mühendisliği bölümü öğrencilerine yönelik olarak bir seminer verdiler. Bu seminere katılan tüm öğrencilerimiz, sertifikalarını aşağıdaki linlten indirebilirler.

https://autodesk.box.com/s/0awqhjofsx92o7x0885g2k7hd6kwy8r3

24 Mart tarihinde ise sabah 8.30'dan başlamak üzere akşam 18.30'a kadar, her biri en az bir Makina Mühendisliği Bölümü öğrencisi veya Endüstriyel Ürün Tasarımı Bölümü öğrencisinden oluşan öğrenci ekipleri, Tasarım Yarışmasında yarıştılar. Etkinliğin bu yılki sanayi ortağı Erkunt Traktör San. A.Ş. yetkilisi, aynı zamanda bölümümüz mezunu olan Volkan ARI'nın da yönlendirmesiyle, çeşitli kriterlere uyması beklenen traktör tasarladılar. 25 ekipten toplam 10 ekipte bölümümüz öğrencileri de yer alarak yarıştı.

Yarışma sonuçları bu hafta içinde açıklanacak.

Soldan sağa, mezunumuz ve şu anda Erkunt Traktör Sanayii A.Ş. yapısal analiz mühendisi Volkan Arı, Autodesk Ortadoğu Bölge YöneticisiEvren Arin, Gazi üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğretim elemanı Merve Coşkun, Gazi mezunu ve Autodesk yetkilisi Hasan Er, Gazi Gazi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Dr Serra TopalAutodesk DesignNow 2017 Tasarım Yarışması, Gazi Üniversitesi. 

Fotoğrafların her hakkı saklıdır. İzin almadan kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

 

 

background image