Elsevier'den "Türkiye Üniversitelerinin Bilimsel Çıktıları" Konulu Toplantı
22 Şubat 2013 | 17:23

AKADEMİK PERSONELİMİZİN DİKKATİNE

Hacettepe Üniversitesi ve Elsevier işbirliği ile, 12 Mart 2013 tarihinde "Uluslararası Eğilimler Çerçevesinde Türkiye’nin ve Türkiye'deki Üniversitelerin Bilimsel Çıktıları ve İşbirliği Olanakları" temalı bir toplantı organize edilmiştir.

Toplantının temel amacı, uluslararası eğilimler çerçevesinde Türkiye'nin ve Türkiye'deki üniversitelerin bilimsel çıktıları ve işbirliği olanaklarını değerlendirmek, ulusal ve küresel düzeyde bilimsel performans analizi ve bilimsel politika yönetimi konularında nitelikli bir diyalog için bir ortam yaratmaktır.

Araştırma politikaları konusunda söz sahibi bürokratların, üniversite rektörlerinin, bilimsel araştırma yöneticilerinin, ulusal ve uluslararası üne sahip profesyonellerin, akademik kütüphane/bilgi merkezi yönetimlerinin katkı sağlayacağı Uluslararası Eğilimler Çerçevesinde Türkiye'nin ve Türkiye'deki Üniversitelerin Bilimsel Çıktıları ve İşbirliği Olanakları Toplantısı'na katılımız bizi onurlandıracaktır.

Bilgi ve Kayıt için:

Toplantı Tarihi: 12 Mart 2013

Toplantı Yeri: Hacettepe Üniversitesi Kongre Merkezi (M Salonu), Sıhhiye Kampusü  - Ankara.

Son başvuru tarihi: 10 Mart 2013

Not:Yerli ve yabancı konuşmacıların yer aldığı bu toplantı süresince simultane tercüme servisi sunulacaktır.