3. İklimlendirme Sanayi Ürün ve Mühendislik Tasarımı Yarışmasında 1.lik Ödülü
3 Ağustos 2016 | 14:01

DR. ZEKİ YILMAZOĞLU'NUN PROJESİ İSİB TASARIM YARIŞMASI BÜYÜK ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen “3. İklimlendirme Sanayi Ürün ve Mühendislik Tasarımı Yarışması”nın ödül töreni 14 Nisan 2016 tarihinde Antalya’da Venezia Palace Hotel’de gerçekleştirildi. Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel’in ve İklimlendirme Sektörünün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleştirilen törende yarışmada ilk üçe giren proje sahipleri ödüllerini Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel, Orta Anadolu Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet KAHRAMAN ve İklimlendirme Sanayi İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki POYRAZ’ın elinden aldı.

Yarışmada 25.000 TL’lik İSİB Büyük Ödülünü Laminar FLOW ÜNİTELİ YENİ-DOĞAN KÜVÖZÜ GELİŞTİRİLMESİ isimli projesi ile Mustafa Zeki YILMAZOĞLU kazandı. 

Etkinliğe Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Atilla BIYIKOĞLU, Prof. Dr. Mecit SİVRİOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Nureddin DİNLER, Yrd. Doç. Dr. Muhittin BİLGİLİ ile Makina Topluluğu yönetimi ile ASHRAE Öğrenci Kolu üyesi olan öğrencilerimiz katıldılar.

Dr. Zeki YILMAZOĞLU'nu ve ekibini tebrik ediyor, tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. 

background image