Duyuru
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi İle İlgili Olarak Fakülte Öğrencilerimize Önemle Duyurulur.
15 Eylül 2020 | 16:30

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLE İLGİLİ OLARAK FAKÜLTE ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

Sevgili Öğrenciler,

Üniversitemiz Senatosunun 11 Eylül 2020 tarihli toplantısında alınan karar gereğince; Fakültemizin tüm programlarında 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde okutulacak olan dersler ve ders uygulamaları uzaktan (çevrimiçi/online) ve dijital öğretim yöntemleriyle gerçekleştirilecektir.

Ara sınavlar şeffaflık, denetlenebilirlik ve ölçülebilirlik esasları doğrultusunda dijital ortamlarda gerçekleştirilecektir.

Final sınavlarının ne şekilde yapılacağına ise dönem sonuna doğru karar verilecek olup daha sonra bilgilendirme yapılacaktır.

Yeni kayıt olan öğrencilerimize Üniversitemiz, Fakültemiz ve Bölümlerimizle ilgili detaylı bilgilendirme, açıklama ve tanıtımlar dönem başında uzaktan eğitim yoluyla Bölüm Başkanlıkları tarafından verilecektir.

Kullanılacak olan Uzaktan (Online/Çevrimiçi) Eğitim Portalı ile ilgili olarak detaylı bilgilere Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi internet sitesinden veya “uzaktanegitim.gazi.edu.tr” adreslerinden erişilebilirsiniz.

Eğitim Öğretim ile ilgili güncel bilgilendirmeler Fakülte ve bölüm internet sayfalarından duyurulacaktır.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında sağlık ve başarılar dileriz.

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

Gazi Üniversitesi 2020-2021 Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim Faaliyetlerine İlişkin Uygulama İlkeleri için tıklayınız