2019-2020 BAHAR Pandemi Dönemi Yüksek Lisans/Doktora Seminer Programı (Güncelleme: 30.06.2020) - Makina Mühendisliği Bölümü

Değerli Öğretim Elemanlarımızın ve Lisansüstü Öğrencilerimizin Dikkatine,

• Her öğrencinin 23 Haziran 2020 günü saat 17:00’e kadar sunum özetini(arkalı-önlü tek sayfa) ve sunum dosyasını (pdf formatında) maksekreterligi@gazi.edu.tr e-posta adresine göndermesi gerekmektedir.
  •
  • Yüksek Lisans ve Doktora Seminer dersinin sunumları GUZEM-PRECULUS üzerinden yapılacaktır.
  •
  • Sunum hazırlandıktan sonra pdf formatında kaydetmeyi unutmayınız.
  •
  • Her öğrenciye sunum için 10 dakika ve soru/cevap için yaklaşık 5 dakika süre ayrılmıştır.
  •
  • Seminer dersini alan bütün öğrenciler sunumların tamamına katılmak ve sunum programına uymak zorundadırlar.
  •
  • Öğrenci başarı durumunu, her öğrenci için tabloda belirtilen jüri üyeleri belirleyecektir.
  •
  • Her jüri üyesi, bölümün "Yüksek Lisans Seminer Dersi Değerlendirme Formu"nu dolduracaktır.
  •
  • Seminer sonrasında jüri üyeleri, değerlendirmelerini ortak bir değerlendirme haline dönüştürüp, Fen Bilimleri Enstitüsü’nün "Seminer Dersi Değerlendirme Formu"nu (Pandemi Dönemi FORM YL-2 veya Pandemi Dönemi FORM DR-3) doldurarak en geç 18 Temmuz 2020 (Cuma) tarihine kadar Danışmanlar tarafından Bölüm Başkanlığı’na teslim edilecek ve Fen Bilimleri Enstitüsü’ne Bölüm Başkanlığımızca EBYS ile gönderilecektir.

• SEMİNERLERE TÜM ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZIN KATILIMI önemle rica olunur, katılamayacakların Bölüm Başkanlığına mazeretlerini bildirmeleri zorunludur.

Öğrenci listeleri ve sunum tarihlerini öğrenmek için tıklayınız.

Makina Mühendisliği Bölüm Başkanlığı