2017-18 Güz Dönemi Uyum Haftası Etkinlikleri Gerçekleştirildi
19 Eylül 2017 | 15:15

19 Eylül 2017 Salı günü sabah 9.15'te 15 Temmuz Şehit Mustafa AVCU Akademi Salonu'nda saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan etkinliğimizde ilk önce Makina Topluluğu başkanı Aykut ÇAMCI, ardından ASHRAE Öğrenci Kolu tanıtım sunumu yapıldı. IEEE Öğrenci Kolu başkanı ve bölümümüz öğrencisi olan Muhammed Emin ÖZTÜRK'ün ardından Pro-G Topluluk Başkanı Muhammed Ali AKBAL'in sunumu gerçekleşti.

MMO Ankara Şube Müdürü Cenk LİŞESİVDİN'in konuşmasının ardından bölüm başkanımız Prof.Dr. Rahmi ÜNAL, ardından Rektör Danışmanımız Prof.Dr. Metin Uymaz SALAMCI ve son olarak Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Nizami AKTÜRK konuşmalarını yaptılar.

Salon fuayesinde konuklarımız ve öğrencilerimiz onuruna verilen ikram sırasında GÜDAST Eşli Danslar Topluluğu bir gösteri gerçekleştirdi. Aynı zamanda Makina Topluluğu, MMO Ankara Şube, ASHRAE, IEEE toplulukları standlarında öğrenci kayıtları aldılar.

Etkinliğe katılan tüm öğretim elemanlarımız, MMO'dan konuklarımız, öğrencilerimiz, topluluk başkanlarımız ve hazırlığında emek veren Dr. Serra Topal ve Arş.Gör. Tamer ÇALIŞIR'a teşekkür ederiz.

 

 

background image