2016-17 Güz Uyum Programı Gerçekleştirildi
27 Eylül 2016 | 10:28

Makina Mühendisliği Bölümü 2016-17 Güz Dönemi Uyum Programı 23 Eylül 2016 Cuma günü saat 15.00'te Mühendislik Fakültesi Akademi Salonu'nda gerçekleştirildi.

Programda konuşmacı olarak yer alan misafirlerimizden Makine Topluluğu Başkanı Ceren KÖKSOY, ASHRAE Student Branch Başkanı Ali İhsan YILMAZ, Bölüm Başkanımız sayın Prof. Dr. Atilla BIYIKOĞLU, Makina Mühendisleri Odası Ankara Şube Başkan Vekili sayın Selim ULUKAN, OES Ozon ve Çevre Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü Okan ŞENGÜL, TUSAŞ Bilimsel ve Teknolojik İşbirlikleri Şefi Dr. Erhan SOLAKOĞLU, Fakültemiz Dekanı sayın Prof. Dr. Ömer KELEŞ, Gazi Üniversitesi Rektör Danışmanı sayın Prof. Dr. Metin SALAMCI, Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı sayın Prof. Dr. Nizami AKTÜRK'e teşekkür ediyoruz. Ayrıca MMO Ankara Şubesi ve Makina Topluluğu standlarında da 1. sınıf öğrencilerimiz bilgi aldılar.